Sluiten

Recepten

Auberginebouillon met ricotta, rode peper olie, doperwt en lamsoor (Restaurant Het Gerecht)

Auberginebouillon met ricotta, rode peper olie, doperwt en lamsoor (Restaurant Het Gerecht)

Lees meer
Sliptongrolletjes met remoulade (Restaurant Cabillaud)

Sliptongrolletjes met remoulade (Restaurant Cabillaud)

Lees meer
Quinoa met burrata en pompoen (Restaurant RED)

Quinoa met burrata en pompoen (Restaurant RED)

Lees meer
Steak Tartaar (Hotel Klein Zwitserland)

Steak Tartaar (Hotel Klein Zwitserland)

Lees meer
Zomerse framboosjes met chocolade (Restaurant Vanille)

Zomerse framboosjes met chocolade (Restaurant Vanille)

Lees meer
Langoustine met noodles, sesam, miso en ponzu (Restaurant De Zoes)

Langoustine met noodles, sesam, miso en ponzu (Restaurant De Zoes)

Lees meer
Tomaat met watermeloen en basilicum crème (Restaurant Marrees)

Tomaat met watermeloen en basilicum crème (Restaurant Marrees)

Lees meer
Kreeft-aspergecocktail (restaurant Klein Zwitserland)

Kreeft-aspergecocktail (restaurant Klein Zwitserland)

Lees meer
Parelhoenfilet met asperges (hotel-restaurant de Kommel)

Parelhoenfilet met asperges (hotel-restaurant de Kommel)

Lees meer
Luxe voorjaarscombi van asperge, brioche, gerookte gans en truffel (restaurant Pomerol)

Luxe voorjaarscombi van asperge, brioche, gerookte gans en truffel (restaurant Pomerol)

Lees meer
Risotto met asperges, morilles, zeekraal en schuim van Parmezaan (restaurant RED)

Risotto met asperges, morilles, zeekraal en schuim van Parmezaan (restaurant RED)

Lees meer
Bitterbal van asperge en Serranoham (restaurant Nakal)

Bitterbal van asperge en Serranoham (restaurant Nakal)

Lees meer
Wij helpen u graag verder
Velden met een * zijn verplicht