Te midden van het glooiende Limburgse landschap wordt bij Restaurant de Leuf een culinaire vertelling gegeven van passie en innovatie, met een ijzersterke familietraditie als rode draad.
Lees meerGeïnspireerd door de natuur en het seizoen dat mooie, eerlijke producten met zich meebrengt. “Waers” dat ook wel tegendraads betekent laat de kwaliteit van de producten spreken in pure, smaakvolle gerechten zonder teveel poespas.
Lees meerGelukspsycholoog Josje Smeets deelt hoe je de winterdip te slim af kunt zijn met sociale verbinding, positieve gewoontes en doelen waar je blij van wordt.
Lees meerAl bij binnenkomst word je meegenomen in de wereld van ONE. Kleurrijke murals met een verhaal, “Vertical Garden” van kunstenaar Claudy Jongstra en het interieur met natuurlijke en vooral duurzame materialen zoals lichtgewicht hout, onbewerkt staal en recycled leer.
Lees meerRestaurant BRL is gevestigd in een prachtig monumentaal pand aan de rand van het Venrayse centrum en kenmerkt zich door de sfeervolle en ontspannen ambiance.
Lees meerIn de voormalige gevangenis van Roermond zit nu het prachtige vijfsterrenhotel Het Arresthuis en culinair restaurant Damianz. Het criminele meesterbrein achter Damianz is chef-kok Jeroen van Gansewinkel die telkens weer weet te verrassen met mooie en heerlijke gerechten.
Lees meerBlaosmuziek van Gé Reinders is de grootste Limburgse stijger in de Top 2000 van 2024.
Lees meerBubbles & Bites probeert met hun vernieuwende manier van shared dining hun gasten te verrassen, waarbij kwaliteit op de eerste plek staat.
Lees meerOp 21 december, de kortste dag van het jaar, willen we samen met jou een zee van licht creëren. Voor wie brand jij een lichtje?
Lees meerMonschau, een pittoresk Duits stadje gelegen in de schilderachtige regio Noordrijn-Westfalen, komt tijdens de kerstperiode tot leven met een betoverende en magische sfeer.
Lees meerValkenburg is uitgeroepen tot Most Beautiful Christmas Market in Nederland, dus deze periode zeker een bezoekje waard.
Lees meer