Sluiten

Restaurant in de spotlight: Damianz

Chef-kok : Jeroen van Gansewinkel | Maître-Sommelier: David Manders 

In de voormalige gevangenis van Roermond bevindt zich nu het prachtige vijfsterrenhotel Het Arresthuis, samen met het culinaire restaurant Damianz. Tijdens de verbouwing zijn zoveel mogelijk oude elementen van de gevangenis behouden, wat bijdraagt aan de unieke ervaring. Het criminele meesterbrein achter Damianz is chef-kok Jeroen van Gansewinkel, die keer op keer weet te verrassen met prachtige en heerlijke gerechten. In samenwerking met de talentvolle Maître-Sommelier David Manders bent u verzekerd van een avond van écht crimineel lekker genieten. Laat u verrassen met een avondvullend programma vol amuses, diverse heerlijke gerechten en bijpassende wijnen!

Pollartstraat 7, 6041 GC Roermond
Telefoon: +31 475 870 870
info@hetarresthuis.nl
www.damianz.nl

Misschien vind je dit ook interessant

Ted Noten

Ted Noten

De steenfabriek van zijn vader in Swalmen overnemen, daar had Ted Noten geen trek in. Hij wil sieraden maken die mensen ‘tegen de schenen schoppen’ en tegelijk fascineren.

Lees meer
Nieuwe spektakelmusical Bokkenrijders laat de legende ontwaken

Nieuwe spektakelmusical Bokkenrijders laat de legende ontwaken

Met 600 drones, 100 acteurs, 10 paarden en 1 bok.

Lees meer
Isabell Werth geeft unieke inzichten in haar training

Isabell Werth geeft unieke inzichten in haar training

De meest succesvolle amazone aller tijden is al vier jaar betrokken bij de CHIO Aachen CAMPUS. Op 20 september komt ze onder andere naar Aken voor een live training met toelichting.

Lees meer
Wij helpen u graag verder
Velden met een * zijn verplicht