Bij de elfde editie van de jaarlijkse ‘aspergebedevaart’ van chefkok René Brienen, vorig jaar in de Zwitserse Hostellerie am Schwarzsee, verwachtte iedereen dat het de laatste keer zou zijn voor deze befaamde culinaire reis.
Lees meerNa een korte afwezigheid keert een oude favoriet terug: DOT, de nieuwste mousserende wijn van Domein Holset.
Lees meerOp 5 april vond een feestelijke bijeenkomst plaats bij wijnlandgoed Sterreheim, waar het nieuwe kunstwerk van de gerenommeerde kunstenaar Maarten van den Berg officieel werd onthuld.
Lees meerFashionmerk Summum kondigt met trots de opening aan van een nieuwe winkel in het centrum van Maastricht. De winkel, gelegen aan de Maastrichter Brugstraat 8, opende in maart 2025 haar deuren.
Lees meerOntdekt de smaak van echte passie bij biologisch restaurant Aan Sjuuteeänjd. In het pittoreske Schinnen, verscholen tussen de glooiende heuvels van Zuid-Limburg, ligt een culinaire parel: Biologisch Restaurant Aan Sjuuteeänjd.
Lees meerEvent Management Group (EMG) neemt een meerderheidsbelang in de Bredase eventlocatie STRND en lanceert hiermee haar nieuwste locatie: EMG Venue The Dock.
Lees meerVan de Limburgse Maas naar de Caribische Zee, wie had dat gedacht
Lees meerHet Limburgs Museum in Venlo prikkelt vanaf dit voorjaar de zinnen met de tentoonstelling Erotiek – Voorbij schoonheid en schaamte. Met werken van Limburgse en (inter)nationale kunstenaars viert de tentoonstelling de vele verschijningsvormen van erotiek.
Lees meerNeem twee doorgewinterde, gastvrije horecaprofessionals en een gedreven en gepassioneerde Chef kok, met alle drie een liefde voor de Franse keuken en er ontstaat een magisch, gastronomisch trio! In de Putstraat te Sittard openden Melissa Voestermans en Tolis Takas onlangs deze nu al “hotspot”.
Lees meerLaat u op 16 mei meenemen in de wereld van wijninnovatie en duurzaamheid, met toonaangevende experts en een exclusieve wijnproeverij.
Lees meerOp 18 maart is Marjolein van Bussel, eigenaresse van ‘Miss Baksel’ uit Maastricht, uitgeroepen tot winnaar van de landelijke Publieksprijs in de categorie bruidstaarten tijdens de prestigieuze Toptrouwbedrijven Awards 2024/2025.
Lees meerHet openen van Restobar JOS. was een lang gekoesterde droom die in juli 2023 werkelijkheid werd voor Joske. Haar liefde voor het delen van gerechten en het proeven van nieuwe smaken resulteerde in het huidige concept.
Lees meer