Sluiten

Ramen noodle soep met paksoi en beef

Thamar Zeijen houdt zich als creatieve receptontwikkelaar, food styliste en fotografe het liefste de hele dag bezig met eten. Haar recepten en food fotografie projecten deelt ze met de wereld via haar blog, Thaam’s Kookshow.

Thaam houdt van ‘easy cooking’, maar dan wel net even anders dan de standaard recepten! Haar doel is om haar volgers te inspireren om thuis lekker, makkelijk en gezond te koken en zo iedere avond weer wat lekkers op tafel te toveren.

www.thaamskookshow.nl
Instagram: thaamskookshow

Ingrediënten:

  • 100 g ramen noodles
  • 1 blokje groentebouillon
  • 1/2 tl chiliolie
  • 1/2 paksoi
  • 6 kastanjechampignons
  • 1 rode peper
  • 2 eitjes
  • 1 kleine rode ui
  • 50 g taugé
  • Handje verse koriander
  • 2 stukjes beef
  • Snuf peper
  • Sesamzaad
  • Snuf chili vlokken
  • Sojasaus

Bereiding

  1. Kook de eitjes zoals jij ze lekker vind, zacht of hard van binnen.
  2. Snijd de champignons en paksoi in de gewenste vorm.
  3. Verhit een wokpan met wat olijfolie en wok de champignons en paksoi even kort, breng ze ondertussen op smaak met zout, peper en sojasaus.
  4. Snijd de rode ui, verse koriander en rode peper fijn.
  5. Bereid de noodles als volgt: meng de bouillon met 500 ml water en voeg de ramen toe voor 3 min. Breng op smaak met de chiliolie.
  6. Verhit boter in een koekenpan en bak de biefstuk naar wens. Snijd de biefstuk in dunne reepjes.
  7. Schep nu alles bij elkaar in twee kommetjes en maak af met sesamzaad, chili vlokken en verse koriander.

Ook het proberen waard

Groentequiche met spekjes

Groentequiche met spekjes

Thaam's Kookshow

Lees meer
Pittige geroosterde paprikasoep

Pittige geroosterde paprikasoep

Lees meer
Frisse ricotta met gegrilde perzik en pistache

Frisse ricotta met gegrilde perzik en pistache

Thaam's Kookshow

Lees meer
Wij helpen u graag verder
Velden met een * zijn verplicht