Sluiten

De zoete wereld van Ginger

Loop de Brusselsestraat in en je ruikt het meteen: versgebakken koek, warme kaneel en chocolade. Dat is de wereld van Ginger Mullenders (33), eigenaresse van Ginnies. “Ik zit al dertien jaar in het vak”, zegt ze. “Op mijn twintigste koos ik voor bakkerij en patisserie, en sindsdien heb ik op heel wat plekken gewerkt. In Maastricht, Eindhoven, zelfs in Australië. Overal leer je iets nieuws. Een andere manier van werken, smaken combineren, precisie… dat neem je allemaal mee.”
TEKST: LOT NIESSEN | FOTO’S ENRIQUE MEESTERS | LOCATIE: STUDIO HACIENDA IN WEERT
INSTAGRAM @ginniesmaastricht

Het hele artikel lezen? Bestel hier Navenant editie 5 2025.

Misschien vind je dit ook interessant

Kerst-amuses met Thaam

Kerst-amuses met Thaam

Winterse recepten

Lees meer
Eva Crutzen: Lachen en huilen in één adem

Eva Crutzen: Lachen en huilen in één adem

Ze kan je in één scène laten lachen en in de volgende keihard raken. Dat voortdurende schakelen tussen licht en donker tekent haar als maker.

Lees meer
Jong talent bruist in Limburg

Jong talent bruist in Limburg

Ze zijn jong, getalenteerd en hebben een portie lef waar je nu al u tegen zegt.

Lees meer
Wij helpen u graag verder
Velden met een * zijn verplicht