Sluiten

Nieuws

Restaurant van de week: Ralf Berendsen

Restaurant van de week: Ralf Berendsen

Als chef-kok creëert Ralf Berendsen nieuwe gerechten met zijn creatieve talent. Meer dan ooit is hij toegewijd aan het eren van de individualiteit van klassieke ingrediënten zoals sint-jakobsschelpen, langoustines, duiven of Wagyu-rund.

Lees meer
PLT en PANDA organiseren tweede editie literair festival OPZICH

PLT en PANDA organiseren tweede editie literair festival OPZICH

Met een breed en verrassend programma vol bekende en nieuwe gasten bewijst het festival dit jaar opnieuw dat literatuur niet alleen voor lezers is, maar voor iedereen.

Lees meer
McArthurGlen viert persoonlijke stijl met  Dress To Be You campagne

McArthurGlen viert persoonlijke stijl met Dress To Be You campagne

"Dress To Be You" viert mode als een middel voor zelfexpressie met de boodschap: wees moedig, wees authentiek, wees jezelf.

Lees meer
Restaurant van de week: Ambrozijn

Restaurant van de week: Ambrozijn

Tegen de Cauberg aangeklampt ligt het voormalige Protestante Kerkje (1891), dat in 2018 vrijwel volledig is afgebrand. Uit de ruïne is in 2021 een modern hedendaags fine dining restaurant letterlijk uit de as herrezen!

Lees meer
John Tana’s Strak Plan: mix van Queen & Rieu

John Tana’s Strak Plan: mix van Queen & Rieu

Wat krijg je als je Queen met André Rieu mixt? John Tana’s nieuwe nummer Strak Plan. Afgelopen vrijdag bracht de chansonzanger zijn nieuwe plaat uit.

Lees meer
Restaurant van de week: Stad 10

Restaurant van de week: Stad 10

Franse gastronomie met wereldse invloeden, dat is de verfijnde keuken van Stad 10. In het knusse restaurant, is iedereen van harte welkom voor een lunch of diner dat de zintuigen prikkelt.

Lees meer
Van Oys Maastricht Retreat: nieuw gastronomisch epicentrum van de regio

Van Oys Maastricht Retreat: nieuw gastronomisch epicentrum van de regio

Op 8 maart opent Van Oys Maastricht Retreat​​​​​​​, een 5-sterren Superior hotel, haar deuren in het idyllische Eijsden, op een steenworp afstand van Maastricht.

Lees meer
Restaurant van de week: Hotel Klein Zwitserland

Restaurant van de week: Hotel Klein Zwitserland

De keuken van Hotel Klein Zwitserland wordt geroemd om zijn originele creaties op basis van verse streek- en seizoensgebonden producten, die zoveel mogelijk bij leveranciers uit de streek worden ingekocht.

Lees meer
Domein Pietershof verwelkomt nieuwe eigenaar

Domein Pietershof verwelkomt nieuwe eigenaar

Na bijna tien jaar dragen Albert Meijer en Rianne van der Ven het stokje over als eigenaren van Wijndomein Pietershof aan Peter van den Berg. Dit markeert een nieuw hoofdstuk voor het wijndomein.

Lees meer
Restaurant van de week: G7

Restaurant van de week: G7

Hemels genieten in het monumentale Gruizenkerkje uit 1634. Hier maken ze voor u van iets gewoons, iets bijzonders. Zo veel mogelijk ingrediënten uit hun eigen moestuin en omgeving, smaken met een verrassende twist als nooit tevoren.

Lees meer
“Kanker grootste gezondheidsuitdaging van deze tijd”

“Kanker grootste gezondheidsuitdaging van deze tijd”

Het is vandaag Wereldkankerdag. Afgelopen jaar nam het aantal mensen dat kanker heeft (gehad) toe naar 937.000. Graag brengen we Kankeronderzoekfonds Limburg onder de aandacht, waar de middels de Navenant Foundation meerdere malen per jaar geld voor ophalen.

Lees meer
Betoverende middag: Exclusieve verfilming van AIDA voor Navenant relaties bij Foroxity

Betoverende middag: Exclusieve verfilming van AIDA voor Navenant relaties bij Foroxity

Samen met onze gewaardeerde relaties en connecties van Navenant Magazine genoten we van de indrukwekkende verfilming van AIDA op het grote scherm bij Foroxity Sittard.

Lees meer
Wij helpen u graag verder
Velden met een * zijn verplicht