Scheurende gitaren, diepe bassen en snelle drums. Denkt u ook direct: dat moet Mozart zijn? Nee? Goed nieuws! Dan kunt u dat volgend weekend meemaken.
Lees meer
Aan de oude statie in Elen kunt u Restaurant ‘t Pure Genot vinden waar chef An Nelissen u naar hartenlust verwend met verse streekproducten die puur en seizoensgebonden zijn.
Lees meer
Restaurant Arden, gevestigd in de moderne uitbouw van het prachtig gerenoveerde Château de Vignée, belichaamt de culinaire visie van Michelin Ster Chef Marius Bosmans.
Lees meer
Midden in de prachtige natuur van Voeren, ligt Landgoed Altenbroek. Het landgoed dateert uit de 14e eeuw en heeft een rijke geschiedenis, die u in zijn geheel kunt ontdekken tijdens uw bezoek.
Lees meer
Volgende week begint de 37e editie van Kunstdagen Wittem. En tevens de laatste editie. De geprogrammeerde afscheidsconcerten is dan ook een bijzondere reeks.
Lees meer
In het centrum van het Limburgse Echt ligt restaurant Yukai. Een intiem sushi restaurant met een stijlvol en authentiek Japans interieur.
Lees meer
Ervaar een bijzondere verbinding tussen kunst en gastronomie, geïnspireerd door de natuur.
Lees meer
Halfvasten, wat is dat nou precies? En waarom vinden er activiteiten gerelateerd aan carnaval plaats dit weekend? Navenant zocht het uit.
Lees meer
In de eerste editie van 2024 spreken we met alleskunner Sand van Roy, we duiken in de wereld van de kunstgeschiedenis met Edwin Becker, Jon van Eerd gaat in gesprek met Chantal Janzen, op culinair gebied gaan we langs bij Atelier en G7 en nog veel meer...
Lees meer
Met droefheid vernamen we het verdrietige bericht dat onze dierbare vriend
Lees meer