Sluiten

Cocktailbar Somewhere in the Middle opent haar deuren onder het historische Vrijthof

Morgen, 4 oktober 2024 opent cocktailbar Somewhere in the Middle haar deuren onder het historische Vrijthof. Een verrassend nieuw concept dat een rijke geschiedenis combineert met alles wat je mag verwachten van een échte cocktailbar.
Foto's: Jasper Ten Tusscher

Somewhere in the Middle nodigt haar gasten uit om weg te dromen onder het genot van verrassende cocktails. Een warme, mysterieuze maar vooral ook luxueuze cocktailbar vol beleving waar je nooit meer weg wil. Het exclusieve nieuwe seated-only concept is hét perfecte toevluchtsoord voor iedereen die even aan het alledaagse wil ontsnappen. 

Somewhere in the Middle draait om klassieke én signature cocktails, ieder met een unieke twist. Je kunt genieten van heerlijke klassiekers, maar ook verrast worden door onder andere een unieke signature: de gedeconstrueerde kersenvlaai-cocktail, een duidelijke knipoog naar het Limburgse streekproduct.‘Het doel is een cocktailbar creëren waar mensen zich kunnen verliezen in het moment’, zegt Janneau Delboeuf, het gezicht van Somewhere in the Middle. 'Elk bezoek moet aanvoelen als een speciale gelegenheid.’

Somewhere in the Middle, hidden in plain sight, nodigt je uit om het zelf te komen ervaren!

Bekijk voor meer informatie en de openingstijden de website
www.somewhereinthemiddle.nl
Vrijthof 8, 6211 LC Maastricht

Misschien vindt u dit ook interessant

Limburgse wijn en Rámon Verkoeijen

Limburgse wijn en Rámon Verkoeijen

Ieder jaar worden Limburgse wijnen beter. Dat vertelt de in Venray geboren Rámon Verkoeijen. Rámon is 3FM-DJ, presentator van de best beluisterde gastronomische podcast van Nederland en wijnkenner in hart en nieren.

Lees meer
Bestel nu de Navenant Limburgse Wijngids

Bestel nu de Navenant Limburgse Wijngids

Een gids vol gepassioneerde wijnmakers, inspirerende verhalen en prachtige wijnroutes. Nu te bestellen voor € 7,50 incl. verzendkosten.

Lees meer
Klassieke gerechten met een verrassende twist

Klassieke gerechten met een verrassende twist

Limburgs zoervleis met balsamico-zilveruitjes Andijviestamppot met kerrie-bloemkool en spekjes

Lees meer
Wij helpen u graag verder
Velden met een * zijn verplicht