Chef-kok: Jeroen Savelkoul
Sommelier: Stijn Blokland
Kasteel Eyckholt in Roosteren biedt een unieke fine dining ervaring in een romantisch kasteel. In een stijlvolle en intieme setting verwelkomen wij gasten om te genieten van verse, lokale ingrediënten, zorgvuldig gecombineerd met bijpassende wijnen uit de regio. Het deskundige team creëert met passie en vakmanschap gerechten die uw zintuigen prikkelen en de liefde voor gastronomie versterken.
Kasteel Eyckholt hanteert het cita slow-concept, waarbij het draait om het genieten van authentieke, ambachtelijke smaken. Elke lunch of diner wordt een bijzondere beleving, met kwaliteit en vakmanschap voorop.
Naast fine dining is Kasteel Eyckholt ook de ideale locatie voor uiteenlopende evenementen. Van private dining tot bruiloften en zakelijke bijeenkomsten, de nieuwe uitbreiding van Kasteel Eyckholt maakt het mogelijk om zowel kleine als grote gezelschappen te verwelkomen. Het team ervoor dat elke gelegenheid een onvergetelijke ervaring wordt, met een unieke sfeer die uw event