Sluiten

Dutch kingfish I grapefruit I Colombo kerrie I wild pluk I kalamansi

De knipoog naar Azië, is een belangrijk onderdeel van Rodny’s signatuur, net als de unieke dessertbar. Zijn gerechten zijn bereid met Franse technieken, hebben invloeden uit Azië en zijn fantasierijke of traditioneel.

Dutch kingfish I grapefruit I Colombo kerrie I wild pluk I kalamansi

  • 1 Dutch kingfish
  • Zeezout
  • Sansho peper
  • Citroenschil

Fileer de Dutch kingfish en marineer de filets naar smaak met een mengsel van zeezout, sansho peper en citroenschil. Leg deze weg voor minimaal 6 uur.

Schuim van citrusvruchten

  • 50 gram crème fraiche montebourg
  • 50 gram zure room
  • 50 gram monchou
  • 75 gram citrus sap (limoen, bloedsinaasappel, citroen, sinaasappel)
  • 25 gram gembersiroop
  • 25 gram water
  • 1 theelepel melkpoeder

Meng alle ingrediënten en emulgeer met een staafmixer. Zet koud in de koeling.

Opmaak:
Snijd mooie tranches van de kingfish en brand deze lichtjes af. Leg ze op een mooi bord en verdeel hierover een klein beetje van het schuim. Garneer verder af met mooie wilde kruiden, bloemen, quinoa met kerrie en eventueel een frisse sorbet van kalamansi (naar eigen voorkeur).

Ook lekker

Abrikoos I vanille I zwarte bes I kruisbes

Abrikoos I vanille I zwarte bes I kruisbes

Novo New Dining

Lees meer
Japanse groente noodle soup

Japanse groente noodle soup

Thaam's kookshow

Lees meer
Like father, like son

Like father, like son

Restaurant De Leuf

Lees meer
Wij helpen u graag verder
Velden met een * zijn verplicht