De knipoog naar Azië, is een belangrijk onderdeel van Rodny’s signatuur, net als de unieke dessertbar. Zijn gerechten zijn bereid met Franse technieken, hebben invloeden uit Azië en zijn fantasierijke of traditioneel.
De knipoog naar Azië, is een belangrijk onderdeel van Rodny’s signatuur, net als de unieke dessertbar. Zijn gerechten zijn bereid met Franse technieken, hebben invloeden uit Azië en zijn fantasierijke of traditioneel.
Fileer de Dutch kingfish en marineer de filets naar smaak met een mengsel van zeezout, sansho peper en citroenschil. Leg deze weg voor minimaal 6 uur.
Schuim van citrusvruchten
Meng alle ingrediënten en emulgeer met een staafmixer. Zet koud in de koeling.
Opmaak:
Snijd mooie tranches van de kingfish en brand deze lichtjes af. Leg ze op een mooi bord en verdeel hierover een klein beetje van het schuim. Garneer verder af met mooie wilde kruiden, bloemen, quinoa met kerrie en eventueel een frisse sorbet van kalamansi (naar eigen voorkeur).