Sluiten

Carpaccio met truffelmayonaise

Ingrediënten (4 personen)
Peper en zout
1 eetlepel balsamico-azijn 
1 eetlepel truffeltapenade
2 eetlepels olijfolie
3 eetlepels mayonaise
3 eetlepels pijnboompitten
3 groene asperges (geblancheerd)
4 plakjes carpaccio 
8 plakjes Parmezaanse kaas
12 bolletjes komkommer
12 tomberry tomaatjes
250 gram rucola 

Bereiding
Maak van de truffeltapenade en de mayonaise een truffelmayonaise. Strooi peper en zout op de carpaccio. Doe de rucola in een kom en besprenkel de sla met olijfolie. Meng dit en verdeel de rucola over de carpaccio. Bak de pijnboompitten in een droge pan. Strooi de pijnboompitten op de rucola. Rol de carpaccio op. Snijd elke rol in drie gelijke stukken. Garneer het gerecht met de resterende ingrediënten en doe er wat truffelmayonaise bij. 

Wij helpen u graag verder
Velden met een * zijn verplicht