Chef/ sommelier: Björn Dijkstra
In het centrum van het altijd bruisende Maastricht, op een steenworpafstand van het Vrijthof, vindt u in een sfeervolle gewelvenkelder restaurant Le Bon Vivant. Bij Le Bon Vivant staat alles in het teken van genieten, zowel van wijn als spijs. Als autodidact weet chef Björn Dijkstra elk seizoen te verrassen met spannende combinaties gepresenteerd in een 5 of 6 gangen menu, indien gewenst begeleidt door een bijpassend wijnarrangement. Voor het menu wordt enkel gewerkt met de beste producten van zo lokaal mogelijke leveranciers en naast het Menu du Chef is er ook een geheel vegetarisch menu in 5 of 6 gangen. De unieke gewelfde kelder daterend uit 1694 zorgt voor een beleving om niet snel te vergeten.
Fotografie: Hugo Thomassen en Guy Houben
Capucijnenstraat 91, 6211 RP Maastricht
Tel: 043 - 321 0816
bookings@lebonvivant.nl
www.lebonvivant.nl