Sluiten

Restaurant van de week, week 11

Chef-kok: Koen Somers

Veel licht, harmonie en een ongedwongen sfeer kenmerken restaurant De Kristalijn. De met passie gebrachte gastronomie en de behaaglijke ambiance zorgen voor ontspanning, genot en verrassing. Voor chef-kok Koen Somers is iedere dag een uitdaging en een zoektocht naar perfectie, harmonie en nieuwe smaaknuances. Het restaurant heeft rondom grote ramen waardoor u elk seizoen van het verbluffende uitzicht kunt genieten.

Wiemesmeerstraat 105, 3600 Genk, België
Telefoon: +32 (0)89-35 58 28
info@dekristalijn.be
www.dekristalijn.be

Misschien vindt u dit ook interessant

Limburgse signatuur: G7

Limburgse signatuur: G7

Totaalbeleving in historisch Gruizenkerkje

Lees meer
Year round wijn

Year round wijn

Column Cees van Casteren

Lees meer
EASY COOKING MET THAAM

EASY COOKING MET THAAM

Carrot ginger caker Pasta met citroen-ricotta

Lees meer
Wij helpen u graag verder
Velden met een * zijn verplicht