Sluiten

Restaurant in de spotlight: Maes - Cuisine du Terroir

Chef-kok: Lambert Walter
Maître: Dennis Lemmens

Bij Maes is 'Cuisine du Terroir' meer dan een concept; het is een levenswijze. Geworteld in de Cittaslow-filosofie viert Maes duurzaamheid en de beste regionale ingrediënten. Elk gerecht is een eerbetoon aan lokale boeren, met producten die binnen een straal van 40–50 km worden verkregen, wat de rijke agrarische erfenis van het gebied weerspiegelt. Met de ambitie om een prestigieuze Groene Michelinster te verdienen, combineert Maes traditionele technieken met gedurfde, moderne smaken. Elk bord vertelt een verhaal van innovatie, respect voor traditie en toewijding aan de natuur. Stap binnen bij Maes, Cuisine du Terroir, en geniet van een culinaire ervaring die niet alleen uw smaakpapillen verwent, maar ook uw verbinding met de kunst van duurzame gastronomie verdiept.

Kasteellaan 1, 6245 SB Eijsden-Margraten
+31 (0)43 240 00 40
welcome@vanoys.com
www.vanoys.com

Misschien vind je dit ook interessant

Inspirerende businessavond Stal Hendrix & Navenant

Inspirerende businessavond Stal Hendrix & Navenant

Meld u aan voor de Businessavond bij Stal Hendrix op 15 mei 2025.

Lees meer
De nadelen van smaakontwikkeling

De nadelen van smaakontwikkeling

Smaakontwikkeling lijkt op het eerste gezicht een prachtige reis. Het begint onschuldig met een flesje wijn van vijf euro uit de supermarkt, zonnetje erbij en het glas halfvol van onwetend geluk.

Lees meer
Modetrends 2025, LOVE IT!

Modetrends 2025, LOVE IT!

De onverwachte kleurencombinaties zijn rooskleurig in 2025.

Lees meer
Wij helpen u graag verder
Velden met een * zijn verplicht