Sluiten

Restaurant in de spotlight: Hotel Klein Zwitserland

Patron Cuisinier: André Steinschuld | Gastvrouw: Bianca Steinschuld | Chef-kok: Cok Jansen | Sommelier: Diana Huls – Steinschuld 

De keuken van Hotel Klein Zwitserland wordt geroemd om zijn originele creaties op basis van verse streek- en seizoensgebonden producten, die zoveel mogelijk bij leveranciers uit de streek worden ingekocht. Het hechte keukenteam werkt met veel passie, energie en creativiteit om u mooie en lekkere gerechten te bereiden. De witte brigade van vier koks die hun sporen verdient hebben in de top van de limburgse Gastronomie staat onder leiding van chef-kok Cok Jansen, en de eigenaar zelf. Zij zorgen keer op keer voor een verrassende culinaire beleving en weten daarmee uw zintuigen te strelen. Naast de wisselende seizoenskaart met klassieke en hedendaagse gerechten, wordt er dagelijks met zorg een dagmenu voor u samengesteld. De sommelier, en de attente en vriendelijke bediening helpen u graag bij de keuze van een passende wijn.

Grensweg 11, 6277 NA Slenaken
Telefoon: +31 (0)43-457 3291
info@kleinzwitserland.com
www.kleinzwitserland.com 

Misschien vind je dit ook interessant

Inschrijving Navenant Aspergerally 2026

Inschrijving Navenant Aspergerally 2026

Meld u aan voor de Aspergerally en diner bij Van Oys Maastricht Retreat op 9 mei 2026.

Lees meer
Timo Savelkouls Artisan Knives

Timo Savelkouls Artisan Knives

Een bevlogen messenmaker over zijn ‘ambacht met een scherp randje’, wiens laatste wapenfeit is dat sterrenchef Servais Tielman (Beluga) met een TSAK-mes werkt.

Lees meer
De zoete signatuur van Carlo Lennarts

De zoete signatuur van Carlo Lennarts

In een wereld waar smaken, structuren en presentaties samenkomen in kunstwerken van een paar happen groot, werkt Carlo Lennarts (26) met tomeloze toewijding aan zijn vak.

Lees meer
Wij helpen u graag verder
Velden met een * zijn verplicht